top of page
Search

Ξενοδοχεία - Διαθεσιμότητες

Updated: Aug 24

Εδώ θα βρείτε νέα που αφορούν στη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων του Βόλου













Ξενοδοχείο Domotel Xenia | Βόλος

Στην καλύτερη θέση, στην παραλία του Βόλου, το ξενοδοχείο μας αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα της ελληνικής αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα, δηλώνοντας ξεκάθαρα κι εξ αρχής την ταυτότητά του: πρόκειται για ένα πολυτελές ορμητήριο για περίπατο στην πόλη και εκδρομές στο βουνό, τις παραλίες και τα νησιά.

H αίσθηση της απλόχερης άνεσης, της ευγένειας και της λιτής κομψότητας ξεκινάει από την υποδοχή και είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους του Domotel Xenia Volos.  


Πλαστήρα 1, Βόλος







Το ξενοδοχείο "Αίγλη" είναι το ιστορικό ξενοδοχείο του Βόλου. Κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα, στο κέντρο, μπροστά στην παραλία, αποτελεί μία διαχρονική πρόταση διαμονής στην πόλη του Βόλου. Το ξενοδοχείο "Αίγλη" βρίσκεται στην πιο προνομιακή θέση της πόλης, με μοναδική θέα στο λιμάνι του Βόλου. Με ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και την αισθητική όλων των χώρων, φροντίζουμε για μια αξέχαστη διαμονή σε ένα φιλικό, μοντέρνο και πολυτελές περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 72 δωμάτια, τα οποία έχουν ανακαινιστεί πλήρως το 2012 και το 2016 και είναι εξοπλισμένα με ατομικό κλιματισμό (ψύξη/θέρμανση), δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, ατομικό μπάνιο με πιστολάκι μαλλιών και πολυτελή είδη προσωπικής χρήσης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αργοναυτών 24, ΤΚ 38222
Βόλος

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

24210 24471
24210 33006

EMAIL







Welcome to our hotel, a delightful destination where

Comfort, Luxury, and Impeccable Hospitality

converge to offer you a legendary stay. Nestled in the heart of Volos, our hotel provides the perfect base for you to explore and experience everything this city has to offer.

Magnes hotel is described by Urban & Relaxing Attributes for A Legendary Experience. The authenticity of the hotel is inspired by the cultural elements of the city of Volos, combined with the modern architecture and facilities, which result to an exquisite experience.


Phone






Ατενίζοντας τα νερά του Παγασητικού, στην καρδιά του Βόλου, με νεοκλασική αρχιτεκτονική, σε ένα περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας, το VOLOS PALACE HOTEL, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών και σαγηνεύει τις καρδιές των επισκεπτών του.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εσάς που ταξιδεύετε είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.


Xenofontos & Thrakon, 38333






Καλωσορίσατε στον απόλυτο οικογενειακό προορισμό. Μόλις 3 ώρες μακριά από την Αθήνα, ανάμεσα στις καταγάλανες παραλίες του Παγασητικού και το ονειρικό Πήλιο με τα παραδοσιακά χωριά του. Το ξενοδοχείο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες σας, συνδυάζοντας δραστηριότητες για τα παιδιά, τους γονείς αλλά και για όλη την οικογένεια.


Valis Hotel

  • 24280 97260 - 5

  • 24280 97200






Το Volos Inn Hotel είναι ένα ολοκαίνουργιο κατάλυμα κοντά στο κέντρο της πόλης που αποτελείται από 16 πολυτελή δωμάτια.  Συνδυάζοντας την απλότητα με την πολυτέλεια και την καινοτομία, το Volos Inn Hotel συνδυάζει εξαιρετικές ανέσεις και άψογη εξυπηρέτηση δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για να μοιραστείτε ξεχωριστές στιγμές είτε ταξιδεύετε με τους αγαπημένους σας είτε για επαγγελματικούς λόγους. Όποια εποχή του χρόνου κι αν επιλέξετε, η πόλη του Βόλου, χτισμένη στους πρόποδες του Πηλίου, του μυθικού βουνού των Κενταύρων, θα σας μαγέψει.







107 views0 comments

Comments


bottom of page